Η Εταιρεια μας

Η Εταιρεία μας Οξυγονοθεραπεία Μπολιώτη έχει έδρα τα Χανιά Κρήτης  ( Αν Γογονή & Αναπάυσεως Γωνία), δραστηριοποιείτε σε ολόκληρη την Κρήτη με κύριο αντικείμενο την κατ΄οικον Οξυγονοθεραπεία (συμπυκνωτές οξυγόνου) και το ευρύτερο αναπνευστικο, παράλληλα διαθέτει μεγάλη γκαμά που αφορά την κατ οίκον νοσηλεία  με 24 ώρη κάλυψη.

Η Οξυγονοθεραπεία Μπολιώτη στοχέυοντας στην καλύτερη κάλυψη των ασθενών διαθέτει 24 ώρη εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και εργαστήριο συντήρησης για τον έλεγχο των μηχανημάτων.

Η Οξυγονοθεραπεία Μπολιώτη έχοντας γνώμονα την καλύτερη και ποιοτική εξυπηρέτηση διαθέτει πιστοποιήσεις απο τους μεγαλύτερους αντιπρόσωπους ιατρικών μηχανιμάτων (Linde Hellas, Viobreath, Vivisol Hellas, Alfacare.)

Στόχος μας είναι η διάθεση κατάλληλων και ποιοτικών προϊόντων με υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη, ο βασικός λόγος είναι γιατί το ιατρικό οξυγόνο είναι φάρμακο και σε κάθε περίπτωση πρέπει η συσκεύη να διαθέτει αναλυτή αερίου (για την καθαρότητα του οξυγόνου) και  παρακολούθηση απο το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα.

Η Οξυγονοθεραπεία Μπολιώτη είναι εναρμονισμένη με την υπουργική απόφαση περί διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων ΕΚΕΒΥΛ. Το προσωπικό της εταιρείας έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και έχουν διατελέσει αντίστοιχες σπουδές.

Τα προϊόντα της εταιρείας διαχωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Πνευμονολογικά είδη
Συσκευές οξυγονοθεραπείας, Φιάλες ιατρικού οξυγόνου, συσκευές καταπολέμησης απνοιών (CPAP), αναπνευστικές συσκευές, συσκευές αναρρόφησης, νεφελοποιητές, οξύμετρα, σπειρόμετρα κ.α.

Ορθοπεδικά  είδη 
Νάρθηκες, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες, ζώνες οσφύος, πέλματα σιλικόνης, σάκοι πρώτων βοηθειών.

Είδη αποκατάστασης  & κατ’οίκον νοσηλεία
Είδη φυσιοθεραπείας & κρυοθεραπείας, Αναπηρικά αμαξίδια, Ορθοστάτες, γερανοί μεταφοράς, Ράμπες, περιπατητήρες, μπαστούνια, Βοηθήματα μπάνιου & τουαλέτας, Αεροστρώματα & μαξιλάρια κατακλίσεων, κρεβάτια ασθενών & επιθέματα ελκών κατάκλισης.

Ουρολογικά είδη 
Ουροκαθετήρες, αυτολιπαινόμενους καθετήρες, διάφορα βοηθήματα

Εξοπλισμός ιατρειών & Ιατρικά αναλώσιμα
Η Οξυγονοθεραπεία Μπολιώτη παρέχει 24ωρη  κάλυψη των προϊόντων της ιδιαίτερα σε αυτά που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες υγείας και κατ`οίκον νοσηλευόμενους ασθενείς.