Προϊόντα PC

ResMed Ρινική Μάσκα Resmed Swift fx pillow Swift™ FX Ρινικά Μυτάκια Μάσκα CPAP με Κεφαλοδέτη Κατάλληλη για χρήση με όλες τις συσκευές CPAP & Bi.. Product #: MA-7 Regular price: 135.00€ 135.00€

Ρινική Μάσκα Resmed Swift fx pillow

Επωνυμία: ResMed
Κωδικός προϊόντος: MA-7

Τιμή: 135.00€

- +

Swift™ FX Ρινικά Μυτάκια Μάσκα CPAP με Κεφαλοδέτη
 Κατάλληλη για χρήση με όλες τις συσκευές CPAP & BiPAP.
Τόσο λεπτός κεφαλοδέτης που σας επιτρέπει να κοιμάστε αλλάζοντας πλευρό, σαν να μην φοράτε μάσκα!
Η Swift-FX ''ακολουθεί'' πιστά τις κινήσεις σας και σας επιτρέπει να κοιμάστε άνετα σε όλες τις στάσεις, χάρη στην άνεση χώρου που παρέχουν τα ρινικά μαξιλαράκια.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Μαλακή, Ελαφριά, Άνετη: Τα μαξιλαράκια σιλικόνης εξασφαλίζουν ταυτόχρονα απαλότητα και ευκαμψία, αλλά και την ιδανική στεγανοποίηση.

SpringFlex Μικρός Σωλήνας: Επιπλέον μικρό σωληνάκι (περίπου το 1/4 κανονικού σωλήνα του σε μέγεθος) που συνδέει το elbow της μάσκας με τον κανονικό σωλήνα, για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και μείωση των κραδασμών κατά τις μετακινήσεις στον ύπνο. Το σύστημα ακολουθεί πιστά τις κινήσεις σας.

Αθόρυβη Λειτουργία: Αθόρυβη λειτουργία, μόλις 25dΒΑ.

Ιδανική Στεγανοποίηση: Αποτελεσματική στεγανοποίηση, ακόμη και σε υψηλές πιέσεις, η Swift FX ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας και λειτουργεί με εντυπωσιακές επιδόσεις.

360° Elbow: 360° περιστρεφόμενο elbow για ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Εύκολος Καθαρισμός: Καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα, χάρη στην εύκολη και γρήγορη αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση των μερών της μάσκας.

Ευκολοφόρετη: Ευκολοφόρετη και ευκολόδετη μάσκα, εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση των στραπς (ιμάντων), σας βοηθά αποτελεσματικά στην καθημερινότητά σας.

Λεπτός Κεφαλοδέτης Υψηλής Ποιότητος και Αντοχής: Εξαιρετικά λεπτός και εύκαμπτος κεφαλοδέτης, σας διευκολύνει να κοιμάστε από κάθε πλευρά άνετα. Διπλού τοιχώματος (διπλής μεμβράνης) μαξιλαράκια σιλικόνης, μαλακά και εύκαμπτα (trampoline action), που προσφέρουν μια ιδανική στεγανοποίηση χωρίς κραδασμούς κατά την μετακίνησή σας για αλλαγή πλευρού.

Μαλακός Σιλικονούχος Κεφαλοδέτης: Μαλακός, λεπτός και ευχάριστος σιλικονούχος κεφαλοδέτης, δεν χρειάζεται υπερβολικό σφίξιμο.

Κεφαλοδέτης με Εγκοπές: Ειδικές εγκοπές για να βρίσκετε εύκολα το σημείο της προσωπικής σας ρύθμισης (ρύθμιση του κεφαλοδέτη στο επίπεδο εκείνο που προσαρμόζεται ευκολότερα στα προσωπικά σας χαρακτηριστικά)

Backstraps (Ιμάντες) Χαμηλού Προφίλ: Ιμάντες χαμηλού προφίλ με Velcro

Ειδικά Προστατευτικά Λουράκια ResMed για τα Μάγουλα: Ειδικά Λουράκια που ''αγκαλιάζουν'' τα μάγουλά σας για ακόμη μεγαλύτερη άνεση κι ένα επιπλέον στρώμα απαλότητας που σας προστατεύει από τα κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο.

Η συσεκυασία περιλαμβάνει την μάσκα Swift FX, τρία (3) μαξιλαράκια σιλικόνης (Small, Medium, Large), ρυθμιζόμενος κεφαλοδέτης με ειδικά μαλακά προστατευτικά λουράκια ResMed, μικρό και πολύ εύκαμπτο σωληνάκι, οδηγίες χρήσεως.