Προϊόντα PC

WeinMann Ventilogic LS Loweinstein Ο αναπνευστήρας επεμβατικού μηχανικού αερισμού Ventilogic LS είναι η νέα πρόταση της Γερμανικής ετ.. Product #: AF00011

Ventilogic LS Loweinstein

Επωνυμία: WeinMann
Κωδικός προϊόντος: AF00011
Καλέστε για τιμή: 28211-11711
  • Ο αναπνευστήρας επεμβατικού μηχανικού αερισμού Ventilogic LS είναι η νέα πρόταση της Γερμανικής εταιρείας Weinmann, επιχειρώντας να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ επεμβατικού και μη επεμβατικού μηχανικού αερισμού.
  • Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ειδικοί στον μη επεμβατικό μηχανικό αερισμό είναι ότι δεν υπάρχει  συγχρονισμός μεταξύ του ασθενή και του μηχανήματος, όταν λειτουργεί σε mode ελεγχόμενου αερισμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια από τον ασθενή, το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την συμμόρφωση του. Το καινούργιο mode TA του Ventilogic LS, μειώνει σημαντικά την προσπάθεια του ασθενή για συγχρονισμό με την συσκευή.
  • Ο αναπνευστήρας Ventilogic LS μπορεί να δεχτεί 3 διαφορετικά κυκλώματα ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Κύκλωμα με βαλβίδα εκπνοής για χρήση μάσκας, μονό κύκλωμα τραχειoστομίας και διπλό κύκλωμα τραχειοστομίας (με επιστροφή για μέτρηση του εκπνεόμενου C02). Χάρης σε αυτήν την προσαρμοστικότητα μπορεί να ανταποκριθεί σε όποια ανάγκη μηχανικού αερισμού και αν προκύψει είτε πρόκειται για αποφρακτικού τύπου ασθένειες είτε για περιοριστικού είτε για νευρομϋικές ασθένειες. 
  • Διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία 5 ωρών σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
  • Η λειτουργία LIAM, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε ασθενείς που πάσχουν από νευρομϋικές ασθένειες για την υποστήριξη του βήχα. Βοηθά στην ρευτοποίηση των εκκρίσων μέσω βαθιάς εμφύσησης καθιστώντας την αναρρόφηση λιγότερο επώδυνη για τον ασθενή.

Ο αναπνευστήρας VENTIlogic LS επιχειρεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στον Μη - Επεμβατικό (Μ.Ε.Μ.Α) & τον Επεμβατικό Μηχανικό Αερισμό (Ε.Μ.Α). Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία εγγυάται την αξιόπιστη & ασφαλή χρήση για κατ’οίκον μηχανικό αερισμό. Ο συνδυασμός εισόδων τόσο για Μ.Ε.Μ.Α όσο και για Ε.Μ.Α καθίστα την συσκευή ικανή ανταποκριθεί στις όποιες ανάγκες προκύψουν: από υποστήριξη της αυθόρμητης αναπνοής & περιοδικό αερισμό έως επί 24ωρου βάσης ζωτικό αερισμό. Ο αναπνευστήρας VENTIlogic LS μπορεί να δεχτεί τρία διαφορετικά κυκλώματα ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς: Κύκλωμα με βαλβίδα εκπνοής για θεραπεία με χρήση μάσκας, Μονό κύκλωμα τραχειοστομίας & Διπλό κύκλωμα τραχειοστομίας (με επιστροφή για μέτρηση του εκπνεόμενου CO2). Η εναλλαγή από το ένα κύκλωμα στο άλλο είναι εύκολη & γρήγορη. Χάρις αυτήν την προσαρμοστικότητα του είναι σε θέση ν’ ανταποκριθεί σε όποια ανάγκη μηχανικού αερισμού και αν προκύψει, είτε πρόκειται για αποφρακτικού τύπου ασθένειες, είτε για περιοριστικού, είτε για νευρομυϊκές ασθένειες. Ο αναπνευστήρας VENTIlogic LS ξεχωρίζει για την εύκολη λειτουργιά & την μεγάλη γκάμα συμπληρωματικών προϊόντων. Αποτελεί εξέλιξη των ήδη επιτυχημένων συσκευων VENTImotion & VENTIlogic και κατ’ επέκταση είναι συμβατός με όλα τα προϊόντα της WEINMANN που σχετίζονται με τον μηχανικό αερισμό κατ’ οίκον.

 ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ VENTIlogic LS

 Αναπνευστήρας τραχειοστομίας εφοδιασμένος με την πρωτοποριακή λειτουργία υποβοήθησης των πνευμόνων LIAM (Lung Insufflation Assist Maneuver). Διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας 3-5 ωρών για ζωτική υποστήριξη σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. Δυνατότητα σύνδεσης τριών διαφορετικών κυκλωμάτων ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς: Κύκλωμα με βαλβίδα εκπνοής για θεραπεία με χρήση μάσκας, Μονό κύκλωμα τραχειοστομίας & Διπλό κύκλωμα τραχειοστομίας (με επιστροφή για μέτρηση του εκπνεόμενου CO2)