Υποφέρετε από πόνο στη μέση ,σκολίωση ,κύφωση ,βλαισοποδία;

Κάνοντας ΔΩΡΕΑΝ ένα πελματογράφημα σήμερα, έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε τις πιέσεις που καταπονούν το σώμα σας και ξεκινούν από κακή στάση και βάδιση, αλλά και να διορθώσετε τυχόν βλάβες, κατασκευάζοντας ειδικά ορθωτικά πέλματα που θα προσφέρουν ανακούφιση σε όλο το σκελετικό σας σύστημα.

Τι είναι το πελματογράφημα;

Ο πελματογράφος είναι μία πλατφόρμα με χιλιάδες ψηφιακούς αισθητήρες, που είναι συνδεδεμένοι με έναν υπολογιστή και μετρά τις πιέσεις που ασκούνται στο πέλμα κατά τη στάση και τη βάδιση.

Πελματογράφημα bolioti.gr

Από την εξέταση μέχρι και την κατασκευή του ορθωτικού πέλματος.

Ένα νέο εξατομικευμένο προϊόν θέλοντας να καλύψει ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των ασθενών με προβλήματα στον κάτω άκρα.

Τα νέα καλοκαιρινά ορθωτικά πέλματα είναι ένα απόλυτα μοναδικό προϊόν για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά και κατασκευάζεται με βάση το ψηφιακό του αποτύπωμα όπως αυτό προκύπτει από την εξέταση του πελματογραφήματος.

Η χρήση τους ενδείκνυται για την πρόληψη και τη θεραπεία παθήσεων του κάτω άκρου και ο ρόλος τους είναι να σταθεροποιήσουν, να στηρίξουν και να διορθώσουν
δυσμορφίες και παθολογικές καταστάσεις, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες που οι ανάγκες υπόδησης αλλάζουν.

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα χρωμάτων, υλικών και σχεδίων ώστε να επιλέξει ο ασθενής το προϊόν που του ταιριάζει.

1. Πελματογράφημα

  • Μετρήσεις – Στατική/Δυναμική
  • Μέτρηση και καταγραφή των πιέσεων σε στατικές και δυναμικές συνθήκες
    με τη χρήση ψηφιακού πελματογράφου μέσω Η/Υ.
  • Λήψη αποτυπώματος του πέλματος σε κουτί αφρού.

2. Αξιολόγηση, Διάγνωση και Σχεδιασμός CAD

Αξιολόγηση των δεδομένων από ειδικό επιστημονικό προσωπικό, καταγραφή των παρεκκλίσεων στις κινιτικές παραμέτρους και διάγνωση των πιθανών παθήσεων. 

3. Παραλαβή ορθωτικού πέλματος

Add to cart