Καλώς ήλθατε στην Μπολιώτη MEDICAL

Με ευθύνη, επαγγελματισμό, ποιότητα & καινοτομία

Η Μπολιώτη Medical προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υγείας, με εξειδικευμένο προσωπικό και αξιόπιστα προϊόντα – υπηρεσίες υγείας στοχεύοντας στη καλύτερη και ευκολότερη ζωή των ανθρώπων.

Ορθοπεδικά είδη, αναπνευστικές συσκευές, αναπηρικά αμαξίδια, αναλώσιμο υλικό, είδη αποκατάστασης αλλά και ιατρικός εξοπλισμός από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου σε συνδυασμό με προσωποποιημένες υπηρεσίες -όπως κατ΄ οίκον νοσηλεία, τηλεϋπηρεσίες (τηλεϊατρική), δυναμικό πελματογράφημα – αποτελούν εγγύηση ότι στην Μπολιώτη Medical θα βρείτε ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας για τον ασθενή και έναν αξιόπιστο συνεργάτη για το γιατρό και τους επαγγελματίες υγείας.

Οι εγκαταστάσεις της Μπολιώτη Medical, στεγάζουν τον εκθεσιακό χώρο, τα γραφεία, το και την πλήρως εξοπλισμένη μονάδα service για συσκευές οξυγονοθεραπείας, αναπηρικά αμαξίδια και αναλωσιμού υλικού. Στις υπερσύγχρονες αποθήκες υλικών, που πληρούν απόλυτα τις προδιαγραφές ασφαλείας της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας υπάρχουν πάντα διαθέσιμα αποθέματα (stock) με δυνατότητα άμεσης παράδοσης. Ταυτόχρονα ιδιόκτητα οχήματα διανέμουν καθημερινά τα προϊόντα , διασφαλίζοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Η Μπολιώτη Medical στοχεύοντας στην καλύτερη κάλυψη των ασθενών διαθέτει 24 ώρη εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και εργαστήριο συντήρησης για τον έλεγχο των μηχανημάτων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η Μπολιωτη Medical είναι πιστοποιημένη από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ) βάσει του προτύπου ISO 9001:2008, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των ποιοτικών προδιαγραφών κάθε προϊόντος , τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και την ικανοποίηση του πελάτη.

Τα προϊόντα της εταιρείας διαχωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Πνευμονολογικά είδη
Συσκευές οξυγονοθεραπείας, Φιάλες ιατρικού οξυγόνου, συσκευές καταπολέμησης απνοιών (CPAP), αναπνευστικές συσκευές, συσκευές αναρρόφησης, νεφελοποιητές, οξύμετρα, σπειρόμετρα κ.α.

Ορθοπεδικά είδη
Νάρθηκες, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες, ζώνες οσφύος, πέλματα σιλικόνης, σάκοι πρώτων βοηθειών.

Είδη αποκατάστασης & κατ’οίκον νοσηλεία
Είδη φυσιοθεραπείας & κρυοθεραπείας, Αναπηρικά αμαξίδια, Ορθοστάτες, γερανοί μεταφοράς, Ράμπες, περιπατητήρες, μπαστούνια, Βοηθήματα μπάνιου & τουαλέτας, Αεροστρώματα & μαξιλάρια κατακλίσεων, κρεβάτια ασθενών & επιθέματα ελκών κατάκλισης.

Ουρολογικά είδη
Ουροκαθετήρες, αυτολιπαινόμενους καθετήρες, διάφορα βοηθήματα

Εξοπλισμός ιατρειών & Ιατρικά αναλώσιμα
Η Μπολιώτη Medical παρέχει 24ωρη κάλυψη των προϊόντων της ιδιαίτερα σε αυτά που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες υγείας και κατ`οίκον νοσηλευόμενους ασθενείς

Όλα τα ορθοπεδικά και ιατροτεχνολογικά είδη που εμπορεύεται η εταιρεία μας παράγονται, βάσει διεθνών προτύπων, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τις σταθερές σχέσεις συνεργασίας και τη συνέπεια απέναντι στους προμηθευτές μας, πηγάζει η δυνατότητα της Μπολιώτη Medical να παρέχει αξιόπιστες λύσεις υγείας και ιατρικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας ευρεία γκάμα προϊόντων, επάρκεια στη διαθεσιμότητα και τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό παραδόσεων.
Μικροβιολογικά και κυτταρολογικά εργαστήρια, διαγνωστικά κέντρα, φαρμακεία, εργαστήρια βιομηχανιών καθώς και σχολές Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. δημόσιων και ιδιωτικών Ι.Ε.Κ., εμπιστεύονται την εταιρεία μας για την προμήθεια ιατρικών αναλωσίμων και τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τους.

Παρέχουμε νοσηλευτικές υπηρεσίες κατ’ οίκον στην περιοχή των Χανίων πιστοποιημένη από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ) βάσει του προτύπου ISO 9001:2008, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των ποιοτικών προδιαγραφών, τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και την ικανοποίηση του πελάτη με το λιγότερο δυνατό κόστος στις τιμές της αγοράς , για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην διεύθυνση https://careservices.gr/.

 

Υπηρεσίες

our team

Meet Our Doctors

John Doe
Designer
Emma Watson
Doctor
Jack London
Doctor
Alicia Stone
Doctor
Add to cart