Καλώς ήλθατε στην Οξυγονοθεραπεία Μπολιώτη

Με ευθύνη, επαγγελματισμό, ποιότητα & καινοτομία

Η Εταιρεία μας Οξυγονοθεραπεία Μπολιώτη έχει έδρα τα Χανιά Κρήτης  ( Αν Γογονή & Αναπάυσεως Γωνία), δραστηριοποιείτε σε ολόκληρη την Κρήτη με κύριο αντικείμενο την κατ΄οικον Οξυγονοθεραπεία (συμπυκνωτές οξυγόνου) και το ευρύτερο αναπνευστικο, παράλληλα διαθέτει μεγάλη γκαμά που αφορά την κατ οίκον νοσηλεία  με 24 ώρη κάλυψη.

Η Οξυγονοθεραπεία Μπολιώτη στοχέυοντας στην καλύτερη κάλυψη των ασθενών διαθέτει 24 ώρη εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και εργαστήριο συντήρησης για τον έλεγχο των μηχανημάτων.

Η Οξυγονοθεραπεία Μπολιώτη έχοντας γνώμονα την καλύτερη και ποιοτική εξυπηρέτηση διαθέτει πιστοποιήσεις απο τους μεγαλύτερους αντιπρόσωπους ιατρικών μηχανιμάτων (Linde Hellas, Viobreath, Vivisol Hellas, Alfacare.)

Στόχος μας είναι η διάθεση κατάλληλων και ποιοτικών προϊόντων με υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη, ο βασικός λόγος είναι γιατί το ιατρικό οξυγόνο είναι φάρμακο και σε κάθε περίπτωση πρέπει η συσκεύη να διαθέτει αναλυτή αερίου (για την καθαρότητα του οξυγόνου) και  παρακολούθηση απο το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα.

Η Οξυγονοθεραπεία Μπολιώτη είναι εναρμονισμένη με την υπουργική απόφαση περί διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων ΕΚΕΒΥΛ. Το προσωπικό της εταιρείας έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και έχουν διατελέσει αντίστοιχες σπουδές.


Υπηρεσίες

our team

Meet Our Doctors

John Doe
Designer
Emma Watson
Doctor
Jack London
Doctor
Alicia Stone
Doctor
Add to cart